SAMISK "GLAMPING"

Få en glamping-opplevelse du sent vil glemme. Hos oss kan du du overnatte i både lavvo og goahti/gamme!
Overnatting kan kombineres med Sauna og Jacuzzi.

Overnatting
Bestill her

Tradisjonelt har samene bodd og levd i lavvo, og det gjør vi fremdeles under de mest intense periodene i arbeidet med reinen. Da legger vi bjørkeris på bakken med reinskinn oppå. Det gir både isolasjon og blir som en madrass. Å sove rundt bålet gir varme og en helt spesiell ro i sjelen.

Nå kan du også oppleve denne egne roen og vi tilbyr dere å overnatte i både lavvo og goahti/gamme!

Dere får komfortable senger med deilige dyner og puter samt et varmt ullpledd. Blir kvelden og natta varm, har gammen myggdør, så dere kan sove med åpen dør og nyte den lange og lyse Nordlandsnatten…

Vi har 2 samiske gammer. En med 4, og en med 2 senger. Reiseseng for baby er tilgjengelig på forespørsel. Lavvo settes opp ved behov/forhåndsbestilling. Da sover du på feltsenger. Her er det ikke myggdør.

For dere som overnatter er det tilgang til nybygde toaletter og dusj. Vi har også en sauna dere kan bestille, mot et tillegg i prisen.

Ved gammen er det en gapahuk der dere kan tenne bål og tilberede egen kveldsmat om dere ønsker det. Det er også mulighet for å forhåndsbestille middag fra oss. 

Frokost kan bestilles mot et tillegg i prisen. Eventuelt kan dere tilberede både frokosten og andre måltider i grillhytta. Der er det tilgang på strøm; med 1 kokeplate, et lite kjøleskap, vannkoker og kaffetrakter og det som behøves av servise.

Innsjekk: etter kl. 15. Utsjekk: innen kl. 12.

Sauna og Jacuzzi: hva med et varmt bad i jacuzzien før eller etter middag på kvelden? Kr 250 p.p.eller kr 1000 for hele gruppa. Max 6 personer. Sauna fyrer vi opp for kr 750 for hele gruppa. Håndklær er inkludert.

Ikke tillatt med dyr!

Priser:
Overnatting kr. 800,- pr. natt pr. person
Barn til og med 12 år kr. 400,- pr. natt pr. person

Frokost kr. 150,-
Barn 2-12 år kr. 75,-

 

 

Laila Inga
Koselig soveplass
Utsikten fra Inga Sámi Siida
Orange himmel med midnattsol
Om vinteren kan du se nordlyset flakke over lavvoen.
Lavvo med lys inni og nordlys på himmelen.
Laila Inga
Sittegruppe utenfor lavvoen
Laila Inga
Kaffevogna!
Glampingtelt i naturen i Vesterålen

Relaterte artikler